Taktekker

Husmester'n AS er en taktekker som holder til i Oslo og Akershus. Med nærmere 25 års erfaring utfører vi alt innen takarbeid, takomlegging og taktekking.

Norsk kvalitet og komplette løsninger

Husmester'n er en mesterbedrift som verner om norske fagarbeidere og arbeidskraft. Derfor benytter vi kun våre egne fast ansatte håndverkere. Årsaken er at vi er en taktekker som ønsker å levere kvalitet og komplette løsninger der alt er inkludert.

I tillegg til å være taktekker er vi en takentreprenør med eget blikkenslagerverksted. Det betyr at vi også kan tilby alt innen tilvirking av beslag, takrenner, ventilasjon, taksikringsutstyr og annet detaljarbeid til tak.

Oppdatert på teknologi og utvikling

En taktekkers arbeidsoppgaver omfatter tekking av tak på nybygg, boligblokker, småhus, industribygg, jorddekkende konstruksjoner, samt våtromsmembraner, reparasjoner og vedlikehold av tak. Vi er stolte av å levere takarbeid til fast pris og avtalt tid.

Vi er opptatt av at kunden ivaretas på best mulig måte. Derfor følger Husmester'n utviklingen i bransjen tett og er oppdatert på det nyeste innen kravspesifikasjoner, teknikk, verktøy og hjelpemidler.

Har du spørsmål?

Er du usikker på omfanget av ditt prosjekt, ønsker en gratis befaring med et uforpliktende tilbud eller har andre spørsmål vedrørende taktekking?

Kontakt Husmester'n AS for mer informasjon om taktekker i Oslo og Akershus.