Takrenner

Takrenner i god kvalitet tåler stor belastning, avleder regnvann effektivt bort fra hus og boliger, og hindrer lekkasjer og fuktskader i tak og vegger. På grunn av våre takrenners estetiske profil, har disse hele 40 % større vannkapasitet enn en standard takrenne. Dette er bare èn av grunnene til å velge oss som din leverandør av takrenner.

Takrenner tilpasset din bolig

Vi leverer standard takrenner i plastisolbelagt galvanisert stål, i dimensjoner på 100 mm, 125 mm, og 150 mm. Nedløpene er enten i 75 mm, 87 mm eller 100 mm, og tilpasses for hvert

enkelt produkt. Vi har et bredt fargeutvalg på takrennene og nedløpene våre, og benytter oss, i tillegg til stål, av materialene kobber eller zink.

Galvanisert stål sikrer stor stabilitet og lang levetid. Kobber er et levende og vedlikeholdsfritt materiale, og er gjerne sett på som det mest eksklusive takrennesystemet. Til sist er zink et 100 % naturlig materiale, og oppnår med tiden et matt, beskyttende lag. Om du er usikker på hva som er det beste valget for din bolig kan du gjerne rådføre deg med oss.

Takrenner som gir en penere fasade

Våre takrenner er kjent for å være elegante. En takrenne skal gå godt sammen med husets øvrige struktur, utforming og farger, og ikke stikke seg ut negativt. Vi ønsker at den rene profilen til takrennene våre skal gi huset ditt et utseendemessig løft og en penere fasade.

Trenger du å oppgradere takrennene dine? Kontakt Husmester'n AS for mer informasjon om takrenner i Oslo og Akershus.