Takmembran

En takmembran for flate tak skal holde tett i generasjoner. Derfor er Husmester'n AS autorisert leverandør av FIRESTONE EPDM. Dette er en tak- og gummimembran av overlegen kvalitet.

Denne membranen passer blant annet ypperlig for torvtak og sedumtak. Vi har vårt eget system som gir deg kvalitetssikre tak som er enkle å vedlikeholde.

Takmateriale med unike egenskaper

Membran legges på undertak eller isolasjon. Den kan enten ligge eksponert eller overdekkes av andre materialer så som påstøp, torv, sedum mm.

Produktet kommer rett fra fabrikk i opptil 930 kvadratmeter store flak uten skjøt, og er 300 prosent elastisk ned til minus 45 grader celsius. Det gir en suveren holdbarhet under norske klimaforhold. Produktet installeres uten varme eller åpen flamme og har en levetid på over 50 år!

I tillegg er dette en miljøvennlig takmembran. Greenpeace har kåret FIRESTONE EPDM til det mest miljøvennlige takbelegget.

Allsidig og lønnsom

Jo mer komplisert taket ditt er, jo mer lønnsom er denne EPDM-membranen å bruke. Vi leverer alt fra bare takmembran til komplette løsninger inkludert beslag og isolering.

Husmester' n tilbyr også en egen EPDM-membran for basseng, dammer, vannreservoarer med mer. Denne er fri for kalk slik at dette ikke påvirker fisk og sjødyr.

Les mer om FIRESTONE EPDM her.

Har du spørsmål?

Er du usikker på omfanget av ditt prosjekt, ønsker en gratis befaring med et uforpliktende tilbud eller har andre spørsmål vedrørende takmembran?

Kontakt oss for mer informasjon om gummimembran for flate tak og balkonger