Pipebeslag

Pipebeslag, luftehatter og andre typer beslag er noen av produktene vi lager i vårt blikkenslagerverksted. I tillegg til å produsere disse produktene tilbyr vi også monteringstjenester, og kan gi deg som kunde oppfølging gjennom hele prosessen - fra bestilling til ferdig montert pipebeslag.

Pipebeslag og luftehatter

Pipebeslagets hovedfunksjon er å hindre lekkasjer inn i pipa. Beslaget legges halvveis eller helt rundt pipa, også kalt fottekking og heltekking. Materiellutvalget til pipebeslag er stort, og mulighetene til utforming er mange. Her påvirker kundens smak og behag hvordan sluttproduktet vil se ut, men også hensyn til for eksempel feier.

En luftehatt på toppen av pipa er nødvendig for å hindre snø og regn å trekke inn i pipesystemet. Uten luftehatt kan pipa bli våtere og få dårligere trekk, da mer varme går med til å fordampe fuktighet til fordel for oppvarming.

Tilleggstjenester for pipe

Husmester'n AS utfører også andre tjenester relatert til pibebeslag, som utskifting av takrenner, nedløp, luftehatter og tekkinger. Vi fjerner også snø og is fra takrenner og tak, og leverer og monterer taksikringsutstyr som snøfangere, takstiger og takbroer.

Vi løser med andre ord alle problemer du måtte ha med tak og pipe. Ingen jobb er for liten eller for stor for Husmester'n AS.

Trenger du hjelp med pipe og tak? Kontakt Husmester'n AS for mer informasjon om pipebeslag i Oslo og Akershus.