Blikkenslager i Bærum

Trenger du blikkenslager i Bærum? Husmester'n har dyktige blikkenslagere med lang yrkeserfaring. Vi kan utføre oppdrag på både industribygg, boligblokker og hus i Bærum og omegn. Hos oss vil du møte en blikkenslager som er tilgjengelig, pålitelig og har fokus på å ta vare på deg som kunde.

Husmester'n står klar til å hjelpe deg med det du trenger av blikkenslagertjenester! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Telefon: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

 

Dette kan en blikkenslager gjøre for deg

En blikkenslager er en håndverker som jobber med å lage og monterer beslag og detaljer til tak. Typiske materialer blikkenslageren jobber med er metaller som aluminium, kobber, stål og sink.

Husmester'n tilbyr det du trenger av blikkenslagerarbeid! Noe av arbeidet som utføres av våre blikkenslagere er tilvirkning og montering av:

Taktekking med materialer som zink, kobber og skifer er en annen vanlig oppgave for blikkenslageren.

Trenger du å få utført annet takarbeid? Vi er en takentreprenør som kan hjelpe deg med det aller meste! Her ser du en full oversikt over våre taktjenester.

 

Bestill gratis og uforpliktende befaring

Husmester'n står klare til å hjelpe deg som trenger blikkenslager i Bærum. Du kan ringe eller sende oss en henvendelse for å bestille gratis befaring.

Befaring er viktig for at vi skal få et bedre innblikk i prosjektet ditt og hvordan kostnadsbildet vil se ut. Etter vi har vært undersøkt taket ditt på befaring kan vi utarbeide et uforpliktende tilbud med pris, spesielt til deg. Dersom du ønsker å gjøre en avtale, kommer vår blikkenslager og utfører arbeidet til avtalt tid.

Telefon: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Adresse: Jarmyrveien 25, 1358 Jar

Blikkenslager med fokus på kvalitet

Husmester'n er en mesterbedrift som setter kunden først. Vårt fokus er alltid å finne den beste løsningen for deg og ditt unike prosjekt. Vi benytter kun materialer av høy kvalitet, og jobber for å levere holdbare produkter. Vi følger hele tiden med på hvordan teknologien i bransjen utvikler seg. Hos oss får du det du betaler for!

Vi er en seriøs blikkenslager med norske håndverkere som er fast ansatt i bedriften. Du skal kunne komme i kontakt med oss uten noen problemer. Dette muliggjør god kommunikasjon gjennom hele prosjektet.

 

Få fastpris på blikkenslager i Bærum

Når du benytter deg av våre tjenester, fastsetter vi prisen i forkant av jobben. Dette for å gi bedre forutsigbarhet for begge parter. Med fast pris kan du være trygg på å ha full kontroll over kostnadsbildet. Du betaler først når jobben er utført.

 

Vi har moderne blikkenslagerverksted

Husmester'n har et blikkenslagerverksted som er velutstyrt med verktøy og materialer av topp kvalitet. En stor del av det våre blikkenslagere gjør på verkstedet innebærer å lage spesialtilpassede beslag til våre kunders tak.

Det å ha vårt eget verksted gir oss kontroll på alle deler av prosjektene vi er involvert i. Dette gjør det også mer oversiktlig for deg som kunde.

 

Spørsmål om våre blikkenslagertjenester?

Ønsker du mer informasjon eller tilbud på blikkenslagerarbeid? Kontakt Husmester'n for en hyggelig prat! Våre serviceinnstilte medarbeidere står klare til å hjelpe deg med ditt takprosjekt.

Telefon: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Vi samarbeider med de fleste typer håndverksfirmaer. Dersom du har behov for andre håndverkstjenester, kan vi formidle kontakt med disse eller påta oss totalentrepriser.

Bor du ikke i Bærum? Vi utfører også oppdrag for kunder i Oslo, Asker og distriktet rundt.

Send oss gjerne en henvendelse: