Takentreprenør og blikkenslagerfirma

Husmester'n AS er et takentreprenør- og blikkenslagerfirma med avdelinger i Oslo og Akershus. I snart 25 år har vi utført alt innen takarbeid, takomlegg, takreparasjoner samt arbeid av nærliggende karakter.

Les mer om våre tjenester her.

Kvalitet og service i alle ledd

Som autorisert mesterbedrift er vår filosofi å etterkomme dine ønsker og ivareta deg som kunde på best mulig måte. Vi er en liten og enkel organisasjon med fem faste ansatte, men utfører kvalitetssikre arbeider for en bred kundegruppe. Dette gjelder i hovedsak oppdrag for private husstander, borettslag og eiendomsselskaper. I tillegg utfører vi oppdrag for sameier og offentlige etater.

Vi arbeider primært i Oslo og Akershus, men tar også på oss prosjekter i andre regioner.

God fagkunnskap gir skreddersydde løsninger

Husmester'n setter norsk kvalitet og grundighet i høysetet, og alle våre ansatte er pliktoppfyllende, serviceinnstilte og hardtarbeidende. Vi leverer komplette løsninger med alt inkludert og benytter oss kun av anerkjente kvalitetsprodukter.

Alle oppdrag utføres i firmaets egen regi. Sammen finner vi den beste, mest kostnadseffektive løsningen for de aktuelle oppdragene. Om ønskelig ser vi også på muligheten for å videreutvikle din eiendom.

Rask respons og gratis befaring

Har du spørsmål eller ønsker en gratis befaring? Vi gir deg kjapp tilbakemelding og stiller så fort vi har mulighet.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud i dag!